Osman Ertörer Anaokulu
VEYSEL KARANİ MAH. 484 SK. NO 11 HALİLİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Çağdaş ve gelişmiş bir Türkiye için geleceğimiz olan çocuklarımıza uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim olanağı sağlayan başarılı bir okul öncesi kurumu olmak.

MİSYON

Toplumun huzur ve refahı için, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, toplumun değerlerine sahip, sorgulayan, çağdaş, Atatürk ilkelerine bağlı, evrensel değerlere sahip çıkan, gelecek nesillere bilim ve teknolojiyi kullanarak, insan odaklı eğitim öğretim hizmeti sunan ve çocukların özgür, güven ve sevgi dolu bir ortamda, bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak bedensel, duygusal, zihinsel, sosyal, ahlaki ve kişilik gelişimlerini sağlamak, özgüveni yüksek, özgür düşünen, yaratıcı, keşfetmekten ve öğrenmeden zevk alabilen, kendisini özgürce ifade edebilen, yaparak-yaşayarak öğrenen , geleceğe yön verecek mutlu çocuklar yetiştiren bir kurumuz.

...
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

07:30-12:30 ve 12:40-17:40 saatleri arası

Okulumuz merkezi konumdadır.

Bilimsel Etkinlikler

Deney Saatim Projesi, Artık Materyallerimi Geri Dönüştürüyorum Projesi, Hayvan Dostu Okul Projesi